Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Huismeester

Zelfregiecentrum Nijmegen

ZRCN zoekt een huismeester voor enkele dagdelen in de week om ons facilitaire team te versterken.

Taakomschrijving:

Je hebt een beheerfunctie binnen de organisatie en verricht dienstverlenende werkzaamheden rond opening en sluiting van het pand. Je bewaakt de orde en netheid in het gebouw, verricht onderhoud en reparatie en dagelijkse kleine schoonmaakwerkzaamheden.

Functie-eisen:

Je kunt zelfstandig en georganiseerd werken en werkt ook graag samen in een klein team van facilitaire medewerkers. Je hebt goede contactuele eigenschappen en genoeg technisch inzicht om kleine klusjes uit te voeren. Je ziet zelf taken liggen en signaleert en rapporteert problemen. Enige handigheid in het uitvoeren van reparaties is welkom.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Een team van medewerkers die collegiaal zijn en samen graag een welkom uitstralen aan onze bezoekers. Een plek waar je ervaring opdoet en je vaardigheden uitbreidt. Een prettige werksfeer.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Onze organisatie is een plaats waar je iets kunt halen en waar je jouw deskundigheid kunt inbrengen. Centraal staat het ervaren van je eigen kracht. Het werk van de huismeesters wordt zeer gewaardeerd door zowel medewerkers als bezoekers van de organisatie.

Werktijd:

Enkele dagdelen in de week, in overleg.

ZRCN is een platte organisatie, met korte lijnen. We werken met zo’n 100 vrijwilligers en 5 fte aan beroepskrachten. De deelnemers en vrijwilligers zijn vertegenwoordigd in een Participatieraad.

Interesse?

Als je interesse is gewekt, nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je kunt nadere informatie opvragen bij Jos Kersten, directeur. Je kunt jouw belangstelling ook direct via ons contactformulier of per e-mail kenbaar maken: j.kersten@nijmegen.nl of info@zrcn.nl.