Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Warm afscheid van pensionaris Marcel Giebels

Vanmiddag stond een Corona-verantwoorde bijeenkomst in de tuin van het Zelfregiecentrum Nijmegen in het teken van gezelligheid en dankbaarheid. Onze fijne, bijzondere collega Marcel Giebels nam na dertig jaar afscheid. Hij gaat genieten van een welverdiend pensioen, maar natuurlijk niet voordat hij eerst flink in het zonnetje werd gezet!

Uit handen van directeur Jos Kersten ontving Marcel een magazine waarin al zijn collega’s en oud-collega’s in dankbaarheid terugblikken op hun samenwerking met de pensionaris. Ook ontving hij een gloednieuw shirt van zijn favoriete club Feyenoord, natuurlijk met zijn eigen naam op de achterkant én het legendarische nummer 9, verwijzend naar Ove Kindvall, die de club begin jaren ’70 de cup met de grote oren gaf.

Maar dat was nog niet alles. Uit handen van locoburgemeester Grete Visser mocht Marcel de welverdiende Zilveren Waalbrugspeld in ontvangst nemen, als eerbetoon voor zijn geweldige inzet om de openbare ruimte van Nijmegen toegankelijker te maken.

Namens alle collega’s hopen we dat je vandaag hebt genoten van de bijeenkomst, ondanks het feit dat we weten dat je niet graag op de voorgrond staat… Ga genieten van een mooi pensioen, samen met Brigitte en hondje Luca, en weet dat de deur altijd open staat!

Bekijk via deze link een filmimpressie van het afscheid van Marcel.