Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Uitnodiging 16 juli: Psychisch gedoe tijdens Vierdaagsefeesten

Kun je wel naar de Vierdaagsefeesten als je snel overprikkeld raakt of angsten hebt? En hoe is het eigenlijk om op zo’n moment stemmen te horen? Of om informatie proberen te filteren wanneer je autisme hebt?  

Het antwoord op deze en nog veel meer vragen over psychische kwetsbaarheden kun je zelf ervaren tijdens de Vierdaagsefeesten. Je kunt daarnaast ook op een ludieke en luchtige manier in gesprek met ervaringsdeskundigen in de MensenZoo. Kom hiervoor op dinsdag 16 juli 2024 tussen 14:30 en 15:30 uur naar het Strandcafé op het Stadseiland Stek in Lent.  

Is het bezoeken van de Vierdaagsefeesten voor jou niet vanzelfsprekend? Bijvoorbeeld omdat je een psychische kwetsbaarheid hebt? Ook dan ben je van harte uitgenodigd om in relatieve rust van het eiland bij ons een hapje en drankje te komen halen. 

Wij zijn Ixta Noa, MEE Plus en Pro Persona Connect. Op uitnodiging van de organisatie van de Vierdaagsefeesten vragen we aandacht voor het bestaan van psychische kwetsbaarheid onder de noemer Psychisch gedoe. Meer informatie? Kijk dan op onze websites of op de Facebookpagina Psychisch Gedoe.  

We ontmoeten je graag op dinsdag 16 juli!