Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Spreekuur Toegankelijkheid Nijmeegse evenementen

Wil jij je evenement toegankelijk(er) maken voor mensen met een beperking, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of loop je tegen specifieke vraagstukken aan bij dit onderwerp, bijvoorbeeld om je terrein of je website toegankelijker te maken? Schrijf je dan in voor het spreekuur en krijg advies van de ervaringsdeskundigen van Zelfregiecentrum Nijmegen.

Na dit spreekuur
– Heb je meer inzicht in het toegankelijker maken van je evenement.
– Weet je wat je eventuele vervolgstappen kunnen zijn rondom je vraagstuk.

Programma
Cultuur Academy organiseert samen met het Zelfregiecentrum Nijmegen (ZRCN) in 2024 vier keer een spreekuur waarin je dieper kunt ingaan op het thema toegankelijkheid en de evenementen die je organiseert. Tijdens het spreekuur kun je praktische zaken bespreken en vervolgafspraken maken om met ervaringsdeskundigen verder de diepte in te gaan.

Voor wie?
Dit spreekuur is bedoeld voor evenementenorganisatoren die in Nijmegen evenementen organiseren.

Over de trainer(s)
Het ZRCN behartigt de collectieve belangen van mensen met een beperking, zoals fysieke, zintuiglijke en (licht) verstandelijke beperkingen, chronisch zieken en mensen met een psychische kwetsbaarheid. Elk spreekuur is er een team van vier ervaringsdeskundigen en een moderator aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Praktische informatie
Datum: 9 september, 21 oktober, 18 november en 2 december
Tijd: 14:00-16:00 uur
Kosten: gratis
Locatie: Zelfregiecentrum Nijmegen St. Jorisstraat 72, 6511 TD Nijmegen

Aanmelden en meer informatie
Mocht je nog vragen hebben of aanvullende info willen over het programma neem dan contact op met Robin Atema via toegankelijkheid@cultuuracademy.nl.