Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Eerste editie Special Social Club smaakt naar meer

Op 27 januari vond in De Lindenberg een toegankelijk feest plaats voor mensen met en zonder beperking. Dit feest werd voor de eerste keer georganiseerd in Nijmegen door de Special Social Club. De Special Social Club organiseerde al eerder succesvolle toegankelijke feesten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

De Special Social Club heeft o.a. aan het Zefregiecentrum gevraagd om mee te denken over de opzet van het feest. Ook hebben we ondersteund bij het bekend maken van het feest. Er werd flink gedanst op de muziek van DJ Hizzl en DJ Seba. Voor de mensen die behoefte hadden aan rust was ook aan een rustige chillruimte gedacht.

Er waren vrijwilligers om mensen te begeleiden vanaf het station in Nijmegen naar De Lindenberg en tijdens het feest waren ze beschikbaar voor vragen. Het feest was met ruim 70 enthousiaste bezoekers zo’n succes dat er is besloten om weer een dergelijk feest te organiseren. Het volgende feest zal plaats vinden op 30 juni in De Lindenberg tijdens het Waalzinnig festival.