Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Receptionist

4 – 12 uur / week · Start nader te bepalen

Zelfregiecentrum Nijmegen zoekt een Receptionist. Als eerste gastvrije gezicht ontvang je bezoekers aan de balie en aan de telefoon.

Wij zijn op zoek naar een receptionist. Als eerste gezicht van de organisatie ontvang je bezoekers en helpt hen verder, zowel aan de balie als aan de telefoon.

Taakomschrijving:

Je ontvangt bezoekers, helpt mensen verder, neemt de telefoon aan en je boekt vergaderruimtes in de vergaderagenda. Ook draag je zorg voor postverwerking (frankeermachine) en maak je op verzoek o.a. kopieën.

Functie-eisen:

Je bent hulpvaardig, vriendelijk en gastvrij. Je vindt het leuk om mensen verder te helpen en bent graag de spil van de organisatie. Je bent computervaardig en beheerst (o.a.) Microsoft Word en Outlook.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?

Een team van medewerkers die collegiaal zijn en samen graag een welkom uitstralen aan bezoekers. Een plek waar je ervaring opdoet en je vaardigheden uitbreidt. Je leert onder andere in groepstrainingen om met verschillende mensen om te gaan.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Onze organisatie is een plaats waar je iets kunt halen en waar je jouw deskundigheid kunt inbrengen. Centraal staat het ervaren van je eigen kracht.

Werktijd:

Op donderdagmiddag en vrijdagmorgen. Het is belangrijk om te worden ingewerkt op een dinsdag- of woensdagmorgen.


Wat Vrijwilligers nodig hebben :

· Beheersing van het Nederlands

Wat wij Vrijwilligers aanbieden :

· Onkostenvergoeding
· Extra begeleiding

Neem voor meer informatie contact met ons op.