Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Maak kennis met Zelfregiecentrum Nijmegen

Betreed jij onze rode loper? Wij leggen hem voor je uit op woensdag 6 en donderdag 7 september tussen 15.00 en 20.00 uur!

We ontvangen je met een hapje en drankje, maar vooral met warme aandacht voor jouw vraag of behoefte aan informatie. Het Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, training en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst. Hierbij gaan we uit van jouw talenten. Bel of mail voor een afspraak ergens tussen 15.00 en 20.00 uur.

Je kunt 1 op 1 in gesprek met een medewerker. Deze kan vertellen over de waaier aan mogelijkheden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ter plekke ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Of misschien gaat je interesse uit naar belangenbehartiging. Of wil je specifiek meer weten over vrijwilligerswerk bij ons. We draaien deze dag ook de korte film ‘Verbeelding van het goede leven’.

Als je graag iemand mee wilt nemen naar het gesprek, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom! Heb je een voorkeur voor videobellen, dat kan ook. Ook voor professionals die meer over ons willen weten ligt de rode loper uit. Het enige wat je moet doen is contact met ons opnemen voor een afspraak, op 6 of 7 september, op een tijd tussen 15.00 en 20.00 uur die jou uitkomt.

Aanmelden
Voor aanmelding en informatie mail naar secretariaat@zrcn.nl of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten.