Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Jan Troost overleden

Het Zelfregiecentrum Nijmegen rouwt om het overlijden van Jan Troost. Een gewaardeerd collega en vriend en activist tot het allerlaatste moment. Een man die met doorzettingsvermogen, optimisme, humor en een constructieve houding zó het verschil wist te maken in de strijd voor een toegankelijke wereld voor iedereen.

We wisten dat het eraan zat te komen en toch komt het nieuws van zijn overlijden hard aan. We kunnen alleen maar het volste respect opbrengen voor zijn leven maar zeker ook hoe Jan het onvermijdelijke de afgelopen weken heeft weten te dragen zoals alleen hij dat kon. We zijn ook ontzettend dankbaar dat we de kans hebben gekregen om hem gedag te zeggen op zijn eigen prematoriumparty en een bewaarboek met inbreng van zijn collega’s van het Zelfregiecentrum aan hem hebben mogen overhandigen.

Jan, het ga je goed, het hiernamaals heeft er een bijzondere inwoner bij, maar we hadden je graag nog heel wat jaren gegund op een aarde die mede dankzij jouw inspanningen een stukje beter werd. We gaan je missen!