Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Wij willen jullie graag veilig ontmoeten!

Door alle corona-perikelen konden we elkaar lange tijd niet ontmoeten en wat was het stil in huize ZRCN!

We willen jullie graag weer ontmoeten, maar wel op een veilige manier. Zo start de Open inloop weer, 4 dagen per week, van 9.30 tot 12.30 uur. Je kunt hier alleen op afspraak komen. Meld je aan via receptie@zrcn.nl of bel 024 – 7511120. Er kunnen maximaal 6 mensen per ochtend deelnemen.

Wat doen we?

Liefde gaat door de maag op maandag
Sabrina bakt iets lekkers voor bij de koffie en Helma maakt super-soep voor de lunch, dus schuif gezellig aan! Ondertussen is er tijd voor een praatje, een spelletje, of het kleuren van een mandala een ontspannen begin van je week!

Doe-dinsdag
Graag creatief bezig? Of dat verkennen? Kom dan op dinsdag bij ons langs. Annelies verzint iedere week iets creatiefs. Annelies maakt graag oude versleten dingen weer als nieuw, maar werkt ook graag met thema’s en met de seizoenen. Er is voldoende materiaal aanwezig, gastheer Sander maakt graag een praatje en verzorgt de koffie en thee. Voor de lunch pruttelt er een soepje, dus doe gezellig mee op dinsdag!

Wijze woensdag
Iedere woensdag bereidt John een thema voor waar jullie het onder het genot van koffie/thee over kunnen praten/discussiëren/filosoferen. Soms gaat het over persoonlijke onderwerpen, zoals jouw kwaliteiten, of je dromen, soms over algemene zaken, zoals een artikel in de krant. John nodigt je ook uit om zelf iets in te brengen, maar dat hoeft niet. De woensdag belooft een dynamische ochtend te worden. Iets té dynamisch voor je? Gastvrouwen Vonne en Magda zijn er ook, bij hen kun je een mandala kleuren, of een krantje lezen.

Bruisende vrijdag
De vrijdag bruist niet meer als voorheen, maar is wel net zo gezellig. Twee stagiaires nemen ons iedere ochtend mee op een creatief avontuur, daarna wordt er een lekkere lunch geserveerd, een goed begin van je weekend!

Alle activiteiten zijn optioneel, je mag meedoen, maar dat hoeft niet, je mag ook gezellig aanschuiven en rustig een krantje lezen. Voel je vrij!

Het Covid-virus is helaas ons land nog niet uit. We houden daarom vast aan alle eerder vastgestelde maatregelen:

  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar. In de gang wachten we wanneer dit nodig is, om een ander ruimte te geven
  • We desinfecteren onze handen bij binnenkomst
  • We melden ons aan bij de receptie, zodat het aantal bezoekers kan worden bijgehouden
  • We blijven thuis bij verkoudheidsklachten, hoesten of griepklachten
  • Thuiswerken is voor een deel van onze medewerkers nog steeds een goede mogelijkheid