Wie zijn wij?

 

 

 

 

Zelfregiecentrum Nijmegen is een initiatief van drie Nijmeegse belangenorganisaties die per 1 januari 2018 gefuseerd zijn:

Zelfregiecentrum Nijmegen werkt nauw samen met:

  • De Kentering: voor mensen met een psychische beperking
  • BWN: voor alle mensen met een beperking

Voor wie zijn we er?
‘Wij richten ons op iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar leven. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een ziekte, een langdurige behandeling, veel tegenslagen, eenzaamheid of steeds terugkerende moeilijke situaties. Redenen kunnen ook zijn gebrek aan energie of assertiviteit, moeite met het nemen van initiatieven of wanneer je het gevoel hebt niet serieus te worden genomen'.

Voel je je aangesproken door bovenstaande omschrijving? Wie weet kan het Zelfregiecentrum dan wat voor jou betekenen. Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 024 - 75 111 20. Of stuur een e-mail naar info@zrcn.nl.

Wet op de persoongegevens
Het Zelfregiecentrum zal, conform de op 25 mei van kracht geworden Wet op de persoonsgegevens (ook wel AVG), uw gegevens vertrouwelijk behandelen. We spelen uw gegevens niet door aan derden, en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor onze deelnemersadministratie.

Het Zelfregiecentrum gebruikt uw gegevens niet voor marketingdoeleinden. We zijn verplicht uw gegevens geheim te houden; we zorgen voor een passende beveiliging van de persoonsgegevens.

Voor vragen over deze maatregelen of de AVG in het bijzonder, staan wij natuurlijk voor u klaar!

-A A +A