trainer

  • Ik ben Carolina Buitenhuis, 57 jaar en ben geboren in Amsterdam en heb daar ook gewoond tot 2000…ben toen verhuisd naar Nijmegen en woon nu heel gelukkig in Ewijk. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters en 1 kleindochter. Ik heb altijd als managementassistente gewerkt. Na mijn persoonlijke kennismaking met de psychiatrie vond ik dat een aantal zaken beter zouden kunnen … Dus heb ik besloten om het roer om te gooien en mij om te scholen tot ervaringsdeskundige en WRAP facilitator. Inmiddels werk ik alweer 6 jaar bij de GGZ-OB waar ik cursussen geef, onder andere de WRAP, Herstellen doe jezelf en WMEE. Ik voer gesprekken met cliënten en coach ook teams. Bij de Kentering Nijmegen geef ik samen met Corine de WRAP cursus. Ik ben zelf erg enthousiast over de WRAP omdat deze cursus een breder draagkracht voor jezelf beidt. Het geschikt is voor iedereen. Gun jezelf deze kans!
  • Bianca: in de training Jezelf Presenteren komen veel verschillende aspecten van presentatie en communicatie aan de orde. Het zijn alledaagse dingen die je meteen kunt toepassen. Mooi aan deze training is dat mensen in korte tijd stappen zetten. Zij doen dingen die ze eerder niet durfden. Ze helpen en stimuleren elkaar iedere keer. Dat maakt de training erg inspirerend en persoonlijk. Door mijn studie onderwijskunde kan ik de training aantrekkelijk en gevarieerd maken. Ik heb veel ervaring met het geven van gastlessen en het werken met groepen. Deze training geef ik omdat ik hem nuttig en inspirerend vind. Ik voel me ook betrokken doordat ik hem samen met collega’s ontwikkeld heb. Leuk aan het Zelfregiecentrum is dat er veel verschillende mensen komen die de training op een eigen manier ervaren. Zij geven vaak aan dat hun zelfvertrouwen door de training is toegenomen. Het is prettig om een bijdrage te kunnen leveren aan dit proces.

     

  • Sinds begin 2012 ben ik me gaan oriënteren op mogelijkheden om te gaan werken met mijn eigen ervaring. De eerste stap was het volgen van de cursus WMEE (Werken Met Eigen Ervaring). Daarna ben ik mee gaan draaien met de cursus en nu geef ik hem zelf. Daarnaast geef ik gastlessen over mijn achtergrond en werk ik als vrijwilliger bij Ixta Noa in de inloop. Het is enorm dankbaar werk en het geeft me ook een boost om mezelf verder te ontwikkelen.

  • 'Ik ben opleidingskundige en coach. Ik zal vooral betrokken zijn bij de vormgeving  van de trainingen. Ik ben volgens de Vrijbaanmethode opgeleid tot empowerment-trainer.’

-A A +A