Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Orkestleden voor het ‘ZRC orkest’ gezocht

Hou je van muziek, speel je een instrument en/of zing je graag en wil je anderen daarvan laten mee genieten?

Dan is dit nu je kans!

Het Zelfregiecentrum gaat haar eigen orkest samenstellen. Dat doen wij onder leiding van muzikale duizendpoot Johnny Rahaket. Johnny is muzikant in hart en nieren, hij reist de wereld over, overal hoort hij muziek in. Eenmaal terug in Nederland vertaalt hij zijn reiservaringen naar muziek en met zijn koor Colourful City laat hij vele luisteraars genieten van alle klanken uit de wereld. Met deze ervaring zal hij ook ons orkest gaan begeleiden.

Jullie komen regelmatig samen om samen muziek te maken. Het plezier staat voorop. Je kan meedoen als je bijvoorbeeld piano, viool of fluit speelt. Is het langer geleden dat je een instrument speelde en is het een beetje ‘roestig’ geworden? Geeft niks! Wil je alleen zingen, of aan de slag met een triangel, dat kan dat ook!

Johnny zal alle muzikaliteit in kaart brengen en samenvoegen tot een orkest. Op deze manier kan iedereen op zijn/haar manier meedoen. Enthousiast geworden? Leuk! Geef je snel op bij Birgit via b.vd.putten@zrcn.nl en laat weten welke rol jij voor jezelf ziet bij het orkest. Na je aanmelding nemen we contact met je op om af te stemmen wanneer jullie bij elkaar komen.

We hopen gauw van je te horen!