Vrijwilligersvacature fotograaf

Bij bepaalde gelegenheden of activiteiten zorg jij voor aansprekende foto’s, die wij kunnen gebruiken in onze communicatie-uitingen. We hebben o.a. een website, een interne en een externe nieuwsbrief, een Facebookaccount en af en toe flyers en posters. Relevant beeldmateriaal is belangrijk voor onze pr, promotie en verslaglegging.

Wie zoeken wij?
Je hebt plezier in en ervaring met fotografie en bent in bezit van een eigen camera (telefoon, tablet, fototoestel).
Je hebt oog voor pakkende beelden en bijzondere momenten en weet die vast te leggen. Je vindt het leuk om regelmatig met je camera op pad te gaan en beschikt over goede contactuele eigenschappen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Als fotograaf kun je deelnemen aan de driewekelijkse redactievergaderingen, waarbij je kunt meedenken over redactie en communicatie binnen het ZRC. Het redactieteam bestaat uit zes enthousiaste, gedreven medewerkers met ieder vaste taken en, als het zo uitkomt, losse klussen.

Wat maakt het werk de moeite waard?
Samenwerken in een enthousiast team, mooie portret- en situatiefoto’s maken. Daarnaast kom je op allerlei plekken en ontmoet je veel verschillende mensen.

Wanneer?
In overleg bij bepaalde gelegenheden en activiteiten, overdag, door de week, een enkele keer 's avonds en in het weekend.

Reacties graag richten aan Caroline Spoelstra via e-mailadres c.spoelstra@zrcn.nl of telefonisch 024-75 111 20.

-A A +A