Verhalenwedstrijd uitgeverij Tobi Vroegh

Uitgeverij Tobi Vroegh heeft een verhalenwedstrijd! En daar kunnen we ook jullie hulp bij gebruiken. 

Voor wie is deze verhalenwedstrijd bedoeld?
Wij zijn op zoek naar verhalenvertellers met een psychische kwetsbaarheid. Deze wedstrijd biedt ervaringsdeskundigen een uitgelezen kans het eigen verhaal met anderen te kunnen delen. En bovenal om dit verhaal zichtbaar te maken. En dat is meteen ook het bruggetje naar het thema van deze wedstrijd.
Psychische problemen zijn in principe onzichtbaar. Bipolair, depressief, psychose, stemmen horen, PTSS, dwang, angst … dit zijn allemaal voorbeelden van aandoeningen uit de psychiatrie. Wij zijn juist op zoek naar de mens er achter.  

Wat kunnen jullie voor ons betekenen?
Binnen jullie organisatie zijn ongetwijfeld verhalenvertellers die hun verhaal willen delen: met anderen en ook met ons. Vandaar dat wij ook jullie benaderen. Alle informatie staat in een flyer die als bijlage is meegestuurd. Willen jullie onze verhalenwedstrijd intern promoten? En het is helemaal geweldig als deze flyer ook via (kleuren)print wordt verspreid.  

Deelnamevoorwaarden en sluitingsdatum
-    Het onderwerp heeft een link met een psychische kwetsbaarheid
-    Maximaal 1000 woorden en maximaal twee inzendingen per persoon
-    Bestand aan te leveren in Word
-    Deelnemers kunnen hun inzending(en) mailen naar verhalenwedstrijd@tobivroegh.nl
-    Sluitingsdatum is 15 augustus 2019

Wat gebeurt er met de inzendingen?
Samen met jurylid Petra d’Huy, blogster/webmaster van petraetcetera.nl en supporter van MIND, beoordelen redacteuren van Tobi Vroegh alle inzendingen. De beste, mooiste en zichtbaarste verhalen komen in een verhalenbundel die wij eind 2019 willen uitgeven. Vier inzendingen krijgen een eervolle vermelding.

Tot slot … wie is uitgeverij Tobi Vroegh?
Met onze publicaties slaan wij als uitgeverij een brug tussen psychiatrie en maatschappij. Dit doen wij door een podium te bieden aan auteurs met een psychiatrische achtergrond. Verhalen kunnen zo vooroordelen wegnemen, steun bieden én begrip kweken. Onze opvatting: ervaringsverhalen zijn er om te delen.

Meer informatie?
Kijk op tobivroegh.nl voor informatie over onze uitgeverij en/of de verhalenwedstrijd. Vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tobivroegh.nl of telefonisch: 06 473 079 27 (ook via WhatsApp).
Alvast bedankt voor jullie medewerking.

We kijken uit naar de inzendingen via jullie organisatie!

Met vriendelijke groet,
Het team van uitgeverij Tobi Vroegh, Amsterdam

-A A +A