Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Muziek met Theo: doe mee aan het welkom-terug-concert met muziek of achter de schermen

Mijn naam is Jurrian Walgemoet. Maar door velen word ik bij mijn bijnaam, Theo, genoemd. Ik ben 20 jaar en een stagiaire muziektherapie bij het Zelfregiecentrum. Zelf ben ik een drummer en daarnaast kan ik een beetje gitaar en piano spelen.
Annemieke en ik zijn op het idee gekomen om een welkom-terug-concert te organiseren wanneer het zelfregiecentrum weer open gaat. Hiervoor wil ik samen met jou muziek gaan maken! Het is dan de bedoeling dat we de komende tijd, coronaproof met z’n tweeën, een lied uitkiezen of maken dat typerend is voor jou. Met het doel om dit uit te voeren tijdens het welkomstconcert. Je mag meedoen/helpen met de uitvoering, maar als je liever achter de schermen blijft, kan dat ook. Alles gaat in overleg.

Ook wil ik de mensen oproepen die mee doen aan de online Dichtende Donderdag. Wij kunnen namelijk samen jouw gedicht omzetten in een lied om dit vervolgens ook uit te voeren tijdens het welkom-terug-concert als dit je leuk lijkt. Wanneer je heel graag een lied wil maken of een gedicht wil omzetten in muziek, maar dit niet wil laten horen tijdens het welkom-terug-concert, ben je van harte welkom voor een leuke muzikale ervaring!

Muzikale groeten, Jurrian Theo Walgemoet.