Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Kom jij ook naar de digitale inloop?

Ondanks corona ben je nog steeds van harte welkom bij het Zelfregiecentrum Nijmegen. We houden ons aan de regels, maar er is nog veel mogelijk. Kom je liever niet naar het ZRCN maar wil je toch mensen ontmoeten? Dat kan via Skype, elke ochtend vanaf 11:00 uur. Elke dag is er iemand aanwezig om je digitaal te verwelkomen. Dat kan met deze link.

Op maandag heet Jan je welkom voor een leuk gesprek. Dinsdag zijn Nelleke en Peter aanwezig, zij praten graag met je aan de hand van een thema, zoals het thema van 3 november: wat geeft kleur aan jouw leven? Waar word jij blij van?
En zijn er in coronatijd andere dingen waar je blij van wordt? Vertel je verhaal aan de hand van een voorwerp.

Het thema van 10 november is Meedoen!? Wat heb jij, in deze tijd, nodig om mee te doen? Hoe kun je je wensen uit laten komen? Wie weet hebben we goede ideeën voor elkaar. Op 17 november praten we over Kleinere wereld, grotere digitale wereld? Gebruik jij nu ook meer sociale media? En… hoe bevalt het?

Jan is er weer op de woensdag. Af en toe bakt hij iets en hij deelt graag een recept met jou. Op donderdag en vrijdag is Peter er weer voor een leuk, gezellig of goed gesprek.

Tot ziens, op het ZRCN of digitaal!