Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Kantoorruimtes te huur Sint Jorisstraat 72

Zelfregiecentrum Nijmegen entree locatie St. Jorisstraat

In het kantoor waar het Zelfregiecentrum Nijmegen is gevestigd, bieden wij twee kantoorruimtes op een A-locatie te huur aan. Al naar gelang de behoefte is er ook de mogelijkheid tot afname van 1, 2 of 3 parkeerplaatsen.

Hoofdhuurder Zelfregiecentrum Nijmegen zet zich in voor ontmoeting, training en coaching van iedereen die meer grip op zijn leven wenst. En zij behartigt de collectieve belangen van mensen met een beperking.

De kantoorruimtes liggen naast elkaar in een van beide vleugels van het gebouw, op de begane grond. Er is een centrale receptie in het gebouw. Ook vergaderfaciliteiten zijn aanwezig. De maandelijkse huurkosten voor beide ruimtes samen zijn 1.120 euro, inclusief btw en servicekosten (verwarming, stroom, glasbewassing, onderhoud technische installaties e.d.).

De drie parkeerplaatsen zijn optioneel (2 of 1 huren kan ook): 88 euro per plaats per maand.
Niet in het maandbedrag opgenomen zijn kosten voor eventuele interne service: receptie, frankeren post, schoonmaak e.d. De huurder kan zelf aangeven of hij/zij daarvan gebruik wenst te maken. De huurperiode loopt van 1 maart 2020 t/m tot 31 december 2022, met mogelijkheid tot verlenging.

Voor inlichtingen: Jos Kersten, directeur Zelfregiecentrum Nijmegen,
bel 06 420 40 937 of mail j.kersten@zrcn.nl