Ontmoet elkaar op het Zelfregiecentrum Nijmegen

Je kunt bij ons binnenlopen voor een kop koffie of thee, deelnemen aan een lunch of een leuke activiteit.

Open inloop
Iedere ochtend kun je van 9.30 - 12.00 uur bij ons terecht voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Er zijn ook geregeld activiteiten zoals cupcakes maken, mandala tekenen of een spelletje doen. Het is een fijne manier om anderen te ontmoeten en kennis te maken met het Zelfregiecentrum. De gastvrouw of gastheer kan je informeren over wat er nog meer bij ons te doen is. Op alle dagen (behalve woensdag) is er om 12.00 uur een kop soep.

Andere activiteiten
Ook kun je deelnemen aan diverse ontmoetingsactiviteiten. Zo kun je op vrijdagochtend meedoen aan theater of muziek maken en het creatief atelier. Op donderdagochtend is er een open meditatie. Er zijn kookactiviteiten. Er is een filosofie- en een wandelgroep. Dit is een greep uit onze activiteiten.
Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod, dat in eerste instantie gericht is op mensen met een licht-verstandelijke beperking. Iedereen is van harte welkom. De ervaring leert dat het leuk is om dingen samen te doen.

Ervaringen delen
Bij alle activiteiten kom je in gesprek met elkaar. Daarnaast hebben we een groep waar mensen met een visuele beperking hun ervaringen delen. Zo is er ook een gespreksgroep waar thema’s worden besproken die te maken hebben met zelfregie en participatie. De deelnemers bepalen samen de thema’s.
Wil je meer weten: kijk op deze site in de agenda of op onze facebookpagina.

-A A +A