Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Het ZRCN is er in tijden van Corona ook voor jou!

Wij werken nu niet op ons centrum, maar je kunt nog steeds bij ons terecht… hetzij op een andere manier.

Facebook
Via Facebook bijvoorbeeld. Onze pagina is te vinden via deze link. Deel je ervaringen met elkaar! Gevoelens, Gezellige praatjes, ff contacten… het kan allemaal. Laten we elkaar in het oog houden!

Wil je telefonisch je verhaal met iemand delen?
Thuiszitten. Soms erg lekker, maar soms ook helemaal niet. Hoe dan ook: heb je behoefte aan een luisterend oor? Iemand die even met je meedenkt hoe je het wat fijner kan hebben? Ervaren coach Annemieke van der Gronden gaat graag met jou in gesprek! Mail naar a.vd.gronden@zrcn.nl. Zij belt je zo snel mogelijk op om een afspraak te maken voor een uitgebreider gesprek.

Ben je meer van het lekker lezen?
Annemieke, haar zoon Mees en kinderen uit zijn klas maakten de afgelopen dagen ‘Gewoon een leuk krantje, voor jou. Voor een beetje afleiding in een roerige tijd’. Er staan dingen in om je een beetje op te vrolijken, lekkere recepten en interviews. Daarnaast bevat het boekje vragen om alleen of samen over na te denken. Wil je dit gratis boekje ontvangen? Mail dan je postadres naar: a.vd.gronden@zrcn.nl. Zij stuurt het dan met een persoonlijk briefje naar je toe. Post ontvangen is altijd leuk. Je kunt ook per mail de digitale versie ontvangen.

Via Skype naar de dagelijkse digitale inloop
Peter kwam op het idee om elkaar te ontmoeten op Skype, waar een gesprek gegarandeerd is van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Een groot voordeel boven Facebook is dat je op Skype een groepsgesprek kunt starten. Peter zal zelf sowieso op doordeweekse dagen tussen 11.00 en 13.00 daar aanwezig zijn. Natuurlijk kunnen anderen elkaar hier ontmoeten. Het adres van de Skype-groep vind je hier.