Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Het ZRCN gaat met vertrouwen de komende tijd tegemoet

Iets meer dan een maand is het Zelfregiecentrum Nijmegen weer open, en we zijn blij dat het goed is gegaan. Het was geweldig om iedereen weer de spreekwoordelijke hand te schudden, na zoveel weken van Corona-beperkingen. De door ons genomen maatregelen, zoals het houden van 1,5 meter afstand, extra hygiëne en een beperkt aantal mensen in ons pand, hebben goed uitgepakt.

De regering heeft diverse versoepelingen aangekondigd. Dit heeft ook gevolgen voor ons beleid. We blijven 1,5 meter afstand houden van elkaar. Dit is de belangrijkste regel. We blijven extra letten op de hygiëne. Bij binnenkomst maken we onze handen schoon en de deurknoppen en toiletten worden elke 3 uur schoongemaakt door ons facilitaire team.

We blijven het aantal mensen in het pand tellen, dit houdt de receptie bij. Het maximale aantal mensen verhogen we van 30 naar 40. Meer is niet haalbaar vanwege de 1,5 meter afstand. Activiteiten worden voorzichtig weer opgepakt, met een maximum van 8 deelnemers en met inachtneming van 1,5 meter afstand.

Tot de zomervakantie hebben we nog geen open inloop. Alle bezoek is op afspraak. Maar dat wil niet zeggen dat je daardoor minder welkom bent! We zijn blij als je komt, laat het alleen even weten en maak een afspraak.

Na de zomervakantie (vanaf 10 augustus) pakken we de open inloop weer op. Daar zullen we nog nader over berichten.

Gelukkig zijn we in een rustiger vaarwater gekomen, hier hopen we na de zomervakantie verder in te varen. Het Zelfregiecentrum Nijmegen is van 20 juli tot 10 augustus gesloten in verband met de vakantie. Alleen de Zomervitaminen gaan dan door, ze staan allemaal vermeld in de agenda op onze site.

Heb je vragen over dit onderwerp? Stel ze gerust, via mail of een telefoontje.

Graag tot ziens in het Zelfregiecentrum!