Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Gezocht: wiskunde-knobbel

Houd jij van wiskunde, van sommen, raadsels en puzzels? 

En vind je het leuk om hier anderen ook enthousiast voor te maken? 

Dan zoeken wij jou! 

De aanleiding
“Wiskunde; niks voor mij. Niet goed in, snap er niks van…”  Dacht ik… tot ik mij er meer in ging verdiepen en ik ontdekte hoe leuk het kan zijn. De concentratie en de beloning die je voelt als je ineens een verband ontdekt. Een welkome afleiding tijdens de lockdown. 

Ik vraag me af of meer mensen hier plezier aan kunnen beleven, daarom starten we met een pilot. 

Hiervoor zoeken wij iemand die deelnemers op een recreatieve manier met wiskunde aan de slag laat gaan en hen daarbij enthousiasmeert en ondersteunt. 

In het kort
Wij stellen ons voor dat deelnemers wekelijks een opdracht (online of per post) krijgen waarbij zij hun hersenen kunnen kraken. Je ontvangt van ons Het Grote Breinbreker Boek ter inspiratie, maar mag uiteraard ook zelf invulling geven aan de opdrachten. 

Daarna bespreken jullie de opdrachten en krijgen de deelnemers een nieuwe opdracht. We zouden het in eerste instantie een maand willen uitproberen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met mij, Annemieke via a.vd.gronden@zrcn.nl