Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

De deuren van het Zelfregiecentrum Nijmegen gaan weer open!

We hebben er naar uitgekeken, de lockdown duurde lang, heel lang, maar vanaf aanstaande maandag 7 juni kunnen we de deuren van het Zelfregiecentrum gelukkig weer openzetten! Vele van jullie hebben we lang moeten missen en daarom is het extra fijn om je gauw weer te mogen verwelkomen.

Om corona geen kans te geven, blijven de volgende afspraken in het gebouw van kracht: bij binnenkomst reinig je je handen en draag je een mondkapje. Verder zullen we met de afstand van 1,5 meter onderling goed rekening houden.

De komende tijd willen we vooral ruimte bieden aan de inloop, ontmoeting en activiteiten. Trainingen en workshops worden na de zomer weer gestart. De inloop gaat zowel live als online plaatsvinden om de overgang van wat we gewend waren niet te groot te maken. Op maandag en woensdag zal de online inloop doorgaan. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is er live inloop. De bruisende vrijdag kan weer volop gaan bruisen!

Coaching kan op beide manieren: weer live in het gebouw, maar ook online en telefonisch coachen blijft mogelijk. Yoga en meditatie worden gegeven in een groepje van maximaal 6 mensen. Het maximum wordt bepaald door de afmeting van de ruimte. Projectgroepen kunnen ook weer live gaan vergaderen en elkaar ontmoeten, of in een combinatie van live en enkele deelnemers online.

Van alle activiteiten die we organiseren, word je op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief, website en Facebook. Hier noemen we nog enkele sportieve activiteiten die we organiseren:

  • Kiek ons gaon: wandelen op zaterdag. Er kunnen per keer 6 wandelaars deelnemen.
  • Individuele wandelingen blijven we plannen, naar behoefte en vraag.
  • Fietstochten: Jan Boers maakt elke woensdag een fietstocht van ongeveer 20 km.

Houd de nieuwsbrief, website en Facebook goed in de gaten en wees weer welkom op ons Zelfregiecentrum!