Training ´WRAP: Welness Recovery Action Plan´

De WRAP (Wellness Recovery Action Plan) helpt je om de regie over je leven op te pakken. De basis van WRAP is de gereedschapskoffer voor een goed gevoel. Je beschrijft wat je nodig hebt om je goed te voelen. Dat kan over alle facetten van je dagelijks leven gaan. Vervolgens werk je in zes stappen uit wat je zelf kunt inzetten om dat te bereiken en om te voorkomen dat je uit balans raakt.

In acht bijeenkomsten van 2,5 uur maken de deelnemers samen met twee ervaringsdeskundigen - die zijn opgeleid tot WRAP facilitator - een begin met een eigen WRAP. Je vult je actieplannen aan met passend ‘gereedschap’ zoals dagelijks onderhoud, triggers, vroege waarschuwingstekens, signalen van ontsporing, crisisplan en post-crisisplan. Alle actieplannen geven antwoord op de hoofdvraag: wat heb ik wanneer nodig om me goed of weer beter te voelen? Op 2 april kun je kennismaken met de facilitators Carolina Buitenhuis en Corine Strausz en is er een presentatie van wat de WRAP precies inhoudt.

Praktische informatie
Wanneer: nieuwe data worden hier bekend gemaakt
Waar: Limoslaan 10, Nijmegen
Kosten: € 20,-
Aanmelden via ondersteuning@dekentering.info of telefoon 024 - 3249975. Zie verder info op onze website: www.dekentering.info 

-A A +A