Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Voor iedereen die meer grip op het leven wenst

Corona: Zelfregiecentrum blijft open met kleinschalige activiteiten

Vanaf donderdag 15 oktober is een gedeeltelijke lockdown in ons land van kracht. De toename van het Covid-virus laat de Rijksoverheid geen andere keus. Dit betekent voor het Zelfregiecentrum Nijmegen dat we nog kleinschaliger gaan werken. Ook zullen we meer digitale activiteiten aanbieden.

Concreet betekent dit voor onze medewerkers dat er zoveel mogelijk vanuit thuis wordt gewerkt, tenzij hun aanwezigheid bij een activiteit nodig is. In dat geval verzoeken wij hen om een mondkapje te dragen (dit wordt binnenkort een verplichting).

Voor onze deelnemers gelden de volgende voorwaarden:

  • Onze Inloop op afspraak gaat door met maximaal 4 personen
  • De Koffie met kletskoek gaat door met maximaal 4 personen
  • De wandelgroep Kiek ons goan gaat voorlopig niet door
  • Meditatie, yoga, trainingen, cursussen, creatieve activiteiten en ontmoeting kunnen doorgaan zolang de groep bestaat uit niet meer dan 4 personen

Je kunt je als deelnemer aanmelden voor een activiteit bij de receptie. Je krijgt daarna bericht of je er ook bij kunt zijn. We beperken de grootte van een groep tot 4 personen.

Coaching vindt zoveel mogelijk online (beeldbellen) of telefonisch plaats. Er zullen meer digitale activiteiten aangeboden worden. De informatie daarover vind je op onze website en op onze Facebookpagina. Zo is er een digitale inloop waar je gezellig bij aan kunt schuiven.

Tot slot kunnen we melden dat onze receptie aanwezig is van 9 tot 16 uur. Ze zijn bereikbaar voor alle vragen. Wie verkoudheidsklachten heeft, blijft thuis. Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en meld je je bij de receptie. Houd steeds 1,5 meter afstand en maak zo min mogelijk gebruik van het openbaar vervoer als je naar ons toe komt.

Heb je vragen over de maatregelen? Neem dan contact op met Caroline via c.spoelstra@zrcn.nl of met Jos via j.kersten@zrcn.nl

Heb je vragen over activiteiten? Mail naar secretariaat@zrcn.nl of bel met onze receptie: 024 75 111 20.

We zullen snel van ons laten horen via de website en via Facebook en horen ook graag van jou in deze tijd!