Doe de Zelfregieroute

Coaching: samen jouw situatie verkennen

Je zou wel iets willen, maar je weet nog niet zo goed wat. Annemieke van der Gronden is coach die samen met jou uitzoekt hoe je je wensen en doelen kunt realiseren. 
Aan de hand van vragen en speelse opdrachten passeren jouw kwaliteiten en mogelijkheden de revue. Ook is er aandacht voor wat je moeilijk vindt en zoek je samen naar een oplossing die bij jou past. Dat kan een activiteit op het Zelfregiecentrum zijn of misschien wel heel wat anders… 
Annemieke: 'Ik vergelijk het wel eens met een trechter. Al je wensen en dromen gaan erin en door het maken van de opdrachten komt er uiteindelijk één vraag uit. Daarop zoeken we dan samen in een vraaggesprek een antwoord. Vervolgens kijken we of dat antwoord bij je vraag past of niet en desgewenst zoeken we verder. Het is eigenlijk een fijn moment voor jezelf, niet iets dat moet.'

Breng je kwaliteiten in kaart

Ook ga je nadenken over waar je trots op bent als je iets gepresteerd hebt. Zo breng je zelf in kaart welke kwaliteiten en vaardigheden je gebruikte voor je prestatie.
‘Ik doe nu echt wat ik leuk vind.’ (Deelnemer aan de Zelfregieroute)

Ben je geïnteresseerd in coaching bij het ZRC? Wil je de Zelfregieroute doen? Of wil je meer informatie? Bel het Zelfregiecentrum Nijmegen en vraag naar Annemieke, tel. 024 - 75 111 20.

Lees het interview met Annemieke van der Gronden over de Zelfregieroute.

-A A +A