Try-out workshop 'Bewuster voelen'

Datum: 
donderdag, 7 februari, 2019

Waarom deze try-out workshop?
Wij hebben aan den lijven ondervonden hoe belangrijk het is de signalen van ons lichaam te herkennen en erkennen. Ze reageert op onze omgeving en op dat wat we van binnen voelen. Lichamelijke gewaarwordingen als pijn en emoties vertellen ons waar onze behoeftes maar ook onze grenzen liggen. Wanneer we dit leren verstaan hebben we een wijze handleiding vanuit ons lijf tot onze beschikking.

De ‘try-out workshop’ richten we op het ontdekken van wat jouw lichamelijke gewaarwordingen zijn.  Hoe ervaar je deze ? Herken en erken je de signalen in jouw  lichaam? Dit alles op een spelende wijze. Met leuke en creatieve opdrachten in spelvorm en beweging. Niks moet, alles mag. 

Saskia volgt nu de opleiding tot ervaringsdeskundige bij ‘’Howie the Harp’’ te Arnhem en heeft net een lichaamsgerichte opleiding tot BML coach (Body & Mind language) afgerond. Ze zal in Maart afstuderen als groepstrainer.
Marleene heeft deel genomen aan de cursus WWME (wijzer werken met ervaring) en daarvoor heeft zij de  kunstacademie en theaterschool gevolgd.
Samen willen wij onze ervaringskennis en competenties bundelen en tot steun laten zijn voor anderen.

Met wie?
Saskia Tieman - AST: Marleene Pelle

Wat gaan we doen?
• Spelenderwijs jouw  lichaam en zijn signalen ervaren & onderzoeken
• Belevingen delen
• Inzichten opdoen

Hoe?
• In spelvorm en beweging

Waar: Zelfregiecentrum Nijmegen, Sint Jorisstraat 72, Nijmegen
Wanneer: 7, 14 en 21 februari 2019
Hoe laat: 10.00 - 13.00 uur
Deelname: gratis 

Wil je meer weten? Mail: saskiatieman@hotmail.com of bel 06-45204927

 

-A A +A