Welkom bij Zelfregiecentrum Nijmegen - Meer grip op je leven!

De inloop, elke werkdag op het Zelfregiecentrum

Zelfregiecentrum Nijmegen

De inloop, elke werkdag op het Zelfregiecentrum

126 126 keer bekeken.

De inloop
Ieder werkdag vindt van 9.30 tot 12.00 uur de inloop plaats op het Zelfregiecentrum.

Loop gewoon binnen voor een kop koffie en een gezellig praatje. Gewoon, om de dag ontspannen te beginnen. Elke dag is er een thema. Maar: Niets moet, alles mag!

Aanmelden is niet nodig.

Een gastheer aan het woord

Jason is gastheer bij de inloop. Hij vindt deelname aan de inloop een relaxte manier om anderen te ontmoeten.

“Mensen hebben veel interessants te vertellen. We inspireren elkaar en luisteren echt naar elkaar. In andere situaties heb je soms te maken met vooroordelen. Ikzelf ervaar dat ook. Het is fijn dat we elkaar hier écht zien.’ Een ander belangrijk aspect is humor: ‘We lachen veel samen’.

Jason maakt met bezoekers een praatje, al dan niet aan de hand van inspirerende kaarten. Over zijn eigen kennismaking met het Zelfregiecentrum vertelt Jason:

‘Ik heb hier mijn passie ontdekt, toneelspelen! Zo’n ontdekking gun ik anderen ook.’

Dus wil je nieuwe mensen ontmoeten?

Ben je op zoek naar gezelligheid of wil je dingen delen? Er zijn ervaringsdeskundige gastheren en gastrouwen die je welkom heten. We zitten in een gezellige woonkeuken.

Onder het genot van een kopje koffie of thee is er van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan een goed gesprek hebben, meedoen aan een creatieve activiteit, lekker de krant lezen of gewoon aanwezig zijn.

Op vrijdag bruist het van de activiteiten: ’s ochtends kun je meedoen met een theaterworkshop of het creatief atelier. Na de lunch maken we muziek. Op dinsdag en donderdag genieten we na de inloop van een kom eigengemaakte soep.

Om je aan te melden voor dit evenement ga je naar de volgende link :

 

Datum en Tijd


 

Event Types

 

Event Category

Delen